Ultra betekent "meer dan" en vervolgens ultraverde om waarde toe te voegen aan het concept van de groene.

Ultraverde wil bieden iets origineels aan alle liefhebbers van de natuur.

Al onze voorstellen zijn een selectie van de beste groene producten met een rode draad: "markt kan worden gebracht aan een commerciële structuur zonder al te veel onderhoud problemen."

We hebben het mogelijk gemaakt om "plant portable" en met collectible mini "line-up" en ga verder met een reeks nieuwe complete kits om te groeien in binnen-en zijn geschikt voor een leuke gift groen.

Onze winkels zijn zowel als individu en als retailers.

Onze mini volwassenen geïntegreerd lijn van meer dan 20 nieuwe rassen en verschillende voorstellen op de meest eenvoudige manier om ze betaalbaar mogelijk te maken, en aldus de collectie. Ze heten "line-up", omdat de sets zullen voortdurend worden bijgewerkt met nieuwe rassen en zal worden gewijd aan een breed publiek van kinderen tot volwassenen.

Met het oog op de uitbreiding van ons assortiment levering dallordine rekken een beetje en terwijl de meest voorkomende soorten lattesa zal zijn 24/48 uur dallordine voor speciale soorten vragen ten minste 15 dagen na levering, om ons de tijd te produceren en geschikt te maken voor transport.

Zie ook:

http://ultraverde.it/

http://ultraverde.org/ 

http://www.minimini.eu/