De voorwaarden zijn:

- BETALING: De betalingsmethoden geaccepteerd.

- Het VERSCHEPEN: De soorten van de scheepvaart gebruikt.

- ORDER: privacy en persoonlijke gegevens.

BETALINGEN

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:

- PAYPAL

- Credit card (VISA, Mastercard, American Express, AURA)

- Opladen POSTEPAY

BESTELLEN

1. Om een bestelling te plaatsen vereist geen registratie op de site omdat het aangeeft naar welk adres de artikel te verzenden en de aankoop met de voorkeur van de betaling te voltooien.

2. Om de privacy van onze klanten ontvangen gegevens te beschermen zullen alleen worden gebruikt om spedizionii te maken.

3. In het onwaarschijnlijke geval van onbeschikbaarheid van items die u aanschaft u onverwijld kennis wordt gegeven: dus u kunt direct een terugbetaling of kiezen voor de aankoop van andere items te ontvangen.

VERZENDING

1. Alle bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling: in de periodes vóór feestdagen vertragingen zijn mogelijk, maar wij garanderen de ontvangst van de artikelen als de betaling is ontvangen door ons ten minste 4 dagen voor het festival in kwestie (Kerst, Driekoningen, enz. ......).

2. Zendingen worden gemaakt met Express Courier vaste prijs van € 4.

HERROEPINGSRECHT

De belangrijkste doelstelling van mini Ltd is de klanttevredenheid, dus zonder de wet dat de koper beschermt tegen het herroepingsrecht, (bepalingen van wetsdecreet 185/1999 Richtlijn 97/7/EG), zijn wij altijd beschikbaar voor een op te lossen 'mogelijk uw ontevredenheid. De klant is 10 dagen vanaf de datum van levering van de goederen te vervangen of terug te keren van de ontvangen goederen. Dit recht is van toepassing op zendingen terug met originele verpakking intact en geschikt voor wederverkoop van het product. Zendingen, voldoende gefrankeerd, strikt moeten worden vergezeld van een brief met uitleg over de reden voor de terugkeer en een kopie van de factuur. Stuur zendingen naar het adres vermeld op de factuur. Met het oog op de directe vervanging van een product door de fabrikant te verkrijgen, stuurt u de producten waarop de vordering betrekking. De betaling van het aflossingsbedrag van betaling is via bankrekening. Daarom verzoeken wij u contact met ons met de bankgegevens voor de teruggaaf (de Bank). De levering van producten die onder de terugtrekking zijn voor rekening van de klant, zal dan ook niet worden aanvaard zendingen op onze kosten.