1. auteursrecht

Deze website en de foto's, tekst, afbeeldingen en andere inhoud zijn beschermd door wettelijke bepalingen inzake het auteursrecht. Eigenaar van het auteursrecht is de Mini Italië. Alle rechten zijn voorbehouden. Het gebruik van de website en de inhoud ervan is alleen toegestaan voor online winkelen.

2. Ontwerpen, handelsmerken, octrooien

De website bevat een aantal merken en producten beschermd door de wettelijke normen voor het ontwerp en de patenten. De auteursrechthebbende en de mini-Italië, die alle rechten behoudt.

3. Uitsluiting van aansprakelijkheid

De MINI Italië bieden geen garantie op een manier die de functies van deze website vrij zijn van fouten en dat deze website of de betreffende server vrij zijn van virussen of schadelijke componenten. Aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de Mini Italië voor schade die voortvloeit uit de toegang of het gebruik van deze webpagina.

4. Links van en naar andere webpagina's

Er kunnen koppelingen van en naar deze webpagina. Mini Italië hebben niet gecontroleerd deze links of de overeenkomstige webpagina's en reageren niet voor de inhoud. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is geheel voor eigen risico.